Velg mobilt bredbånd

Utvalgte kampanjer og tilbud

Nedenfor finner du en liste over utvalgte kampanjer, konkurranser og tilbud fra redaksjonen. Dette er blant de beste tilbudene akkurat nå.

 • 2 måneders abonnement gratis!

  Mobilabonnement

  -Prøv et abonnement hos PlussMobil gratis i to måneder og få månedsavgiften spandert! Med Telenor 4G/5G-dekning, gratis BankID og fri tale, SMS og MMS, kan du være trygg på å ha alt du trenger. Bruk i EU er inkludert og det er ingen bindingstid, så du kan enkelt bytte tilbake hvis du ikke er fornøyd. Med data rollover kan du ta med ubrukt data videre til neste måned. Velg mellom forskjellige abonnementer med ulik datamengde.

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra OneCall

  OneCall prøvekjøp

  Mobilabonnement

  OneCall har lansert en kampanje kalt «PrøveKjøp» som gir deg muligheten til å teste ut mobilabonnementet deres uten å binde deg til noen avtale. Med PrøveKjøp kan du teste ut OneCall sitt mobilabonnement i to måneder, og kun betale 99 kroner per måned. I denne perioden kan du bruke så mye mobildata som du vil, og du vil få fri tale og SMS i hele Norge, til Norden og i EU/EØS. Hos OneCall får du også dekningsgaranti, og de lover rå fart og dekning i 99% av Norge. Det er ingen bindingstid, og det er ingen skjulte kostnader eller liten skrift å bekymre seg for. I tillegg får du BankID og NettSlett inkludert i abonnementet ditt uten ekstra kostnad.

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

  Få AirPods eller Apple TV til kun 1,-

  Pakketilbud

  Telia har lansert en kampanje som heter Pakketilbud, hvor kunder kan få ekstra gode priser på populære produkter når de bestiller sammen med et av deres mobilabonnement. Kampanjen inkluderer et utvalg av produkter som Apple AirPods, Apple TV, Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple Homepod mini, og flere andre. For eksempel, når du oppretter et nytt abonnement med en 12 måneders bindingstid, kan du få Apple AirPods 2nd gen eller Apple TV 4K (2021) til en totalpris på 4789 kroner inkludert Telia X Ung i 12 måneder. Tilbudene gjelder kun for bestilling av enkeltabonnement, og kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud.

Sammenlign Priser På Abonnementer

Her finner du en liste over mobilselskaper og noen av deres abonnementer. Du kan bruke sammenligningstjenesten for å finne det billigste eller mest populære abonnementet. Du kan også filtrere og sortere basert på dine behov.

Få tilbud på mobilabonnement og mobilt bredbånd

Gratis og uforpliktende

Tjenestetorget er en anbudstjeneste som gir deg muligheten til å innhente gratis og uforpliktende tilbud fra flere forskjellige mobilselskaper eller bredbåndsleverandører på mobilabonnement eller mobilt bredbånd. Dette er den raskeste og enkleste måten å få tilbud på, da du kun trenger å fylle ut ett skjema og deretter vil motta tilbud fra flere forskjellige leverandører. Ved å bruke Tjenestetorget kan du enkelt sammenligne tilbud fra ulike leverandører og velge det som passer best for deg. Dette kan være spesielt nyttig for de som ønsker å finne den beste avtalen på mobilabonnement eller mobilt bredbånd, men ikke har tid eller mulighet til å undersøke flere leverandører selv.

HVORFOR VELGE MOBILIUS?

Selv om vi selv mener vi er best, er det alltid fornuftig å undersøke hver plattform. Her kan du finne rask informasjon om hva vi er, står for og ønsker å skape.

 • Norske leverandører

 • Beste utvalg
 • Alltid oppdatert

Ønsker du å lese mer om Mobilius og merket, kan du finne ut hvem som står bak denne populære plattformen på nettsiden vår.

FAQs.

På denne siden kan du finne kampanjer, konkurranser og tilbud fra mobilselskaper og tilbydere av mobilt bredbånd. Det kan være alt fra konkurranser hvor du kan vinne en ny telefon, til et spesielt godt pakketilbud på mobilt bredbånd eller mobilabonnement kombinert med et gratis eller spesialrabatt produkt.

Mobilius er en gratis plattform og forbrukertjeneste som har som mål å hjelpe norske forbrukere. Det koster derfor ikke en krone å bruke tjenesten vår, noe den aldri kommer til å gjøre. Mobilius.no er finansiert av annonsering og vi tjener dermed penger på å henvise våre besøkende til riktige leverandører.

Vi kan ikke garantere at du finner et billigere mobilabonnement, men det vi kan garantere er at du raskt og effektivt kan finne attraktive kampanjer og tilbud fra mobilselskaper og tilbydere av mobilt bredbånd.