Lær mer om hvem vi er

En plattform av forbrukere, for forbrukere.

Mobilius er en plattform som først og fremst fokuserer på forbrukeren. Vi ønsker å gjøre det enklere å være forbruker i dagens Norge og dette er også hele konseptet bak ius-merket.

Vi er selv forbrukere av alle tjenestene og produktene som vi skriver om og anmelder, og kan derfor gi en forbrukers syn og vurdering av hvert enkelt produkt og tjeneste.

På vår nettside er mobil og internett hovedtema, vi ønsker å hjelpe forbrukere med å finne riktige produkter og tjenester, gjennom transparente og enkle tilbudsoppsett, slik at du raskt og enkelt kan se utvalget og prisene fra ulike leverandører, og dermed finne det billigste og beste tilbudet.

EN DEL AV FONVIG GROUP

Mobilius er skapt av Fonvig Group som er et velkjent Skandinavisk SEO byrå som står bak en lang rekke velkjente merkevare i Danmark, Norge og Sverige. Herunder kan du finne bedrifts- og kontaktinformasjon på virksomheten bak Mobilius.

  • Fonvig Group

  • Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge

  • (+47) 466 333 85

  • kontakt@fonviggroup.com

Ønsker du å lese mer om selskapet Fonvig Group, som står bak merkevaren Mobilius, kan du besøke selskapets hjemmeside.

FAQs

Mobilius er en gratistjeneste og plattform for alt innen mobil og trådløst internett. På Mobilius finner du blant annet prissammenligninger på mobilabonnementer og mobilt bredbånd, så vel som mobilselskaper og bredbåndsleverandører innen mobilt bredbånd.

Mobilius.no er eiet og drevet av det norske web- og markedsføringsbyrå Fonvig Group, med virksomhetsadresse i Oslo, Norge.

Mobilius kan best kontaktes med en melding via vårt kontaktskjema du finner på vår kontaktside eller om du skriver til oss på kontakt@mobilius.no.

En del av ius-merkevaren

Feelius

Danmark Norge

Loanius

Danmark Norge

Streamius

Danmark Norge