Aktuelle kampanjer og tilbud

Velg mobilabonnement

Utvalgte mobilabonnementer

Nedenfor finner du en liste over utvalgte mobilabonnement fra redaksjonen. Dette er blant de beste abonnementstilbudene for mobil akkurat nå.

 • Kampanjer, konkurranser og tilbud fra Talkmore

  Talkmore

  Talkmore tilbyr nye kunder en datapakke på 10GB i velkomstgave, som kan benyttes når annen inkludert data i abonnementet er brukt opp. Tilbudet varer i 12 måneder fra aktiv kundeoppstart og gjelder kun for kunder som ikke har vært Talkmore-kunde de siste 3 månedene og som overfører sitt telefonnummer fra en annen operatør.

  Pris fra kr. 159,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra OneCall

  OneCall

  OneCall FolkePakka kan være et smart valg fordi du kan velge datapakken som passer for deg, uansett databruk. Du kan enkelt justere datapakken din underveis hvis behovet skulle endre seg. FolkePakka tilbyr også fri tale og SMS i hele Norge, til Norden og i EU/EØS, samt rå fart og god dekning. Det er ingen bindingstid, og BankID og NettSlett er inkludert.

  Priser fra kr. 129,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

  Telia

  Telia kan være et bra valg av mobilabonnement fordi de tilbyr gode pakketilbud på tilbehør når du tegner abonnement med en avtaletid på 12 måneder. Du kan få opptil 1689 kr rabatt på tilbehør som AirPods (2. gen) til kun 1 krone. Dette kan være en fin måte å få tak i kvalitets-tilbehør til en redusert pris samtidig som du skaffer deg et mobilabonnement.

  Pris fra kr. 399,-

Sammenlign Priser På Abonnementer

Her finner du en liste over mobilselskaper og noen av deres abonnementer. Du kan bruke sammenligningstjenesten for å finne det billigste eller mest populære abonnementet. Du kan også filtrere og sortere basert på dine behov.

Få tilbud på mobilabonnement

Gratis og uforpliktende

Ønsker du å finne det billigste og beste mobilabonnementet for dine behov, men vil slippe å bruke tid og energi på å lete på egenhånd? Da kan anbudstjenesten Tjenestetorget være løsningen for deg. Ved å samle tilbud fra flere mobiloperatører via ett enkelt skjema, kan du sammenligne tilbudene og velge det som passer best for deg.

På den måten kan du spare både tid, energi og penger, samtidig som du får et mobilabonnement som passer perfekt til dine behov. Tjenestetorget lar tilbydere konkurrere om deg som kunde, slik at du kan få det beste tilbudet. Oppgi ønsket mengde data og få tilbud fra ulike leverandører – det er enkelt, raskt og helt uforpliktende. Søk etter billig mobilabonnement med Tjenestetorget i dag!

HVORFOR VELGE MOBILIUS?

Selv om vi selv mener vi er best, er det alltid fornuftig å undersøke hver plattform. Her kan du finne rask informasjon om hva vi er, står for og ønsker å skape.

 • Norske mobilselskaper

 • Billigste priser

 • Beste utvalg

Ønsker du å lese mer om Mobilius og merket, kan du finne ut hvem som står bak denne populære plattformen på nettsiden vår.

FAQs.

Et mobilabonnement er en tjeneste som tilbys av en mobiloperatør som gir deg tilgang til mobiltelefon-nettverket deres. Mobilabonnementet gir deg vanligvis tilgang til tale, SMS og data, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes i abonnementet, som for eksempel gratis bruk av sosiale medier eller musikkstrømmetjenester. Mobilabonnementer kan tilpasses etter brukerens behov og vanligvis faktureres månedlig. Når du har et mobilabonnement, vil mobiloperatøren fakturere deg for bruk av tjenestene i henhold til abonnementet ditt, enten du bruker mobiltelefonen til å ringe, sende meldinger eller bruke data.

Vi anbefaler OneCall FolkePakka som det beste mobilabonnementet. Den gir deg god valuta for pengene med fri bruk av data og fri tale, og kan tilpasses ditt forbruk.

Du kan enkelt bytte mobilabonnement ved å kontakte den nye mobiloperatøren og gi beskjed om at du ønsker å bytte. De vil hjelpe deg med å få overført ditt nåværende telefonnummer og informasjon fra din nåværende operatør.
Mobilabonnement kan variere i pris avhengig av data- og talebehovet ditt, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes. Priser kan også variere mellom mobiloperatører. Generelt sett kan mobilabonnementer koste alt fra 50 til 900 kroner per måned.

Mobilabonnement med ubegrenset data

Mobilius er eksperter på mobilabonnement og har en hel side dedikert til mobilabonnementer med fri data. Vi gir våre ekspertanbefalinger til de beste abonnementene og beskriver hva du bør vurdere når du velger et mobilabonnement med fri data, som pris, dekning, hastighet og ekstra funksjoner. Vi tror på at vår ekspertise og engasjement gjør oss til den beste ressursen for mobilabonnementer med fri data. Besøk vår nettside i dag for å finne det perfekte mobilabonnementet for deg.

Abonnement med fri data
Mobilabonnement familie

Spar penger på mobilabonnement med et familieabonnement

Med et mobilabonnement for hele familien kan dere spare penger på mobilutgiftene deres. Hos Mobilius.no har vi samlet de beste familieabonnementene på markedet, slik at dere kan finne den beste løsningen for deres familie. Sjekk ut våre tilbud i dag og spar penger på mobilabonnementet deres!

Få oversikt over mobilselskaper i Norge

Mobilius er eksperter på mobilabonnement og har en hel side dedikert til mobilabonnementer med fri data. Vi gir våre ekspertanbefalinger til de beste abonnementene og beskriver hva du bør vurdere når du velger et mobilabonnement med fri data, som pris, dekning, hastighet og ekstra funksjoner. Vi tror på at vår ekspertise og engasjement gjør oss til den beste ressursen for mobilabonnementer med fri data. Besøk vår nettside i dag for å finne det perfekte mobilabonnementet for deg.

Abonnement med fri data

En komplett guide til valg av mobilabonnement

Å velge det rette mobilabonnementet kan være en utfordring. Men med vår komplette guide til valg av mobilabonnement, kan du enkelt finne det beste abonnementet som passer dine behov. Vi gir deg informasjon om priser, dekning, hastighet og ekstra funksjoner, samt tips om hva du bør vurdere når du velger et mobilabonnement. Besøk vår nettside i dag for å få tilgang til vår komplette guide og finn det perfekte mobilabonnementet for deg!

1.

Definer dine behov

Det første du må gjøre når du velger et mobilabonnement er å definere dine behov. Trenger du mye data eller lite? Hvor mange samtaler og SMS-er sender du vanligvis? Vil du ha tilgang til internasjonale samtaler og roaming? Ved å definere dine behov vil du kunne velge et abonnement som passer deg best.

2.

Vurder pris og tilgjengelige pakker

Etter å ha definert dine behov, bør du se på prisene og pakkene som er tilgjengelige. Det kan være forskjeller i pris og pakker avhengig av leverandør, så det er viktig å sammenligne priser og finne det som passer budsjettet ditt.

3.

Sjekk dekning

Dekning er en annen viktig faktor når du velger et mobilabonnement. Sjekk om leverandøren har god dekning der du bor, jobber og reiser til. De fleste leverandører tilbyr en dekningskart-tjeneste på nettstedene sine som kan hjelpe deg med å sjekke dekningen.

4.

Hastighet

Hvis du bruker mye data, er hastighet også viktig. Jo høyere hastighet, jo raskere kan du laste ned eller strømme innhold på telefonen din. Sjekk hastighetstester for å finne ut hvilken leverandør som tilbyr den beste hastigheten.

5.

Finn ut om du trenger en ny telefon

Hvis du trenger en ny telefon, kan det lønne seg å sjekke om leverandøren tilbyr rabatter på telefoner når du tegner et abonnement. Sjekk også hva slags telefoner som er tilgjengelige, og om det er en som passer for deg.

6.

Vurder ekstra funksjoner

Noen mobilabonnementer kan inkludere ekstra funksjoner som musikkstrømming, gratis WiFi-tilgang eller gratis innhold på visse apper. Hvis dette er noe du bruker mye, kan det være lurt å vurdere et abonnement som tilbyr disse funksjonene.