Velg mobilt bredbånd

Utvalgte mobilabonnementer for familien

Nedenfor finner du en liste over utvalgte mobilabonnement fra redaksjonen. Dette er blant de beste familieabonnementstilbudene akkurat nå.

 • Kampanjer, konkurranser og tilbud fra Talkmore

  Talkmore

  Talkmore tilbyr nye kunder en datapakke på 10GB i velkomstgave, som kan benyttes når annen inkludert data i abonnementet er brukt opp. Tilbudet varer i 12 måneder fra aktiv kundeoppstart og gjelder kun for kunder som ikke har vært Talkmore-kunde de siste 3 månedene og som overfører sitt telefonnummer fra en annen operatør.

  Pris fra kr. 159,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra OneCall

  OneCall

  OneCall FolkePakka kan være et smart valg fordi du kan velge datapakken som passer for deg, uansett databruk. Du kan enkelt justere datapakken din underveis hvis behovet skulle endre seg. FolkePakka tilbyr også fri tale og SMS i hele Norge, til Norden og i EU/EØS, samt rå fart og god dekning. Det er ingen bindingstid, og BankID og NettSlett er inkludert.

  Priser fra kr. 129,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

  Telia

  Telia kan være et bra valg av mobilabonnement fordi de tilbyr gode pakketilbud på tilbehør når du tegner abonnement med en avtaletid på 12 måneder. Du kan få opptil 1689 kr rabatt på tilbehør som AirPods (2. gen) til kun 1 krone. Dette kan være en fin måte å få tak i kvalitets-tilbehør til en redusert pris samtidig som du skaffer deg et mobilabonnement.

  Pris fra kr. 399,-

Sammenlign priser på familieabonnement

Her finner du en liste over mobilselskaper og noen av deres abonnementer. Du kan bruke sammenligningstjenesten for å finne det billigste eller mest populære abonnementet. Du kan også filtrere og sortere basert på dine behov.

Få tilbud på mobilabonnement

Gratis og uforpliktende

Leter du etter det mest kostnadseffektive og optimale mobilabonnementet for din familie, men ønsker å unngå å bruke tid og krefter på å finne det selv? Da kan Tjenestetorget være løsningen for deg når det gjelder anskaffelse av et mobilabonnement for familien. Ved å samle inn tilbud fra flere mobiloperatører via ett enkelt skjema, kan du enkelt sammenligne tilbudene og velge det som passer best for deg og din familie.

På denne måten kan du spare tid, krefter og penger, og samtidig få et mobilabonnement som passer perfekt til dine behov. Tjenestetorget lar mobiloperatører konkurrere om deg som kunde, slik at du kan få det beste tilbudet for deg og din familie. Angi ønsket mengde data og få tilbud fra ulike tilbydere – det er enkelt, raskt og uten forpliktelser. Søk etter det billigste mobilabonnementet for familien din med Tjenestetorget i dag!

HVORFOR VELGE MOBILIUS?

Selv om vi selv mener vi er best, er det alltid fornuftig å undersøke hver plattform. Her kan du finne rask informasjon om hva vi er, står for og ønsker å skape.

 • Norske mobilselskaper

 • Billigste priser

 • Beste utvalg

Ønsker du å lese mer om Mobilius og merket, kan du finne ut hvem som står bak denne populære plattformen på nettsiden vår.

FAQs.

Et mobilabonnement er en tjeneste som tilbys av en mobiloperatør som gir deg tilgang til mobiltelefon-nettverket deres. Mobilabonnementet gir deg vanligvis tilgang til tale, SMS og data, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes i abonnementet, som for eksempel gratis bruk av sosiale medier eller musikkstrømmetjenester. Mobilabonnementer kan tilpasses etter brukerens behov og vanligvis faktureres månedlig. Når du har et mobilabonnement, vil mobiloperatøren fakturere deg for bruk av tjenestene i henhold til abonnementet ditt, enten du bruker mobiltelefonen til å ringe, sende meldinger eller bruke data.

Vi anbefaler OneCall FolkePakka som det beste mobilabonnementet. Den gir deg god valuta for pengene med fri bruk av data og fri tale, og kan tilpasses ditt forbruk.

Du kan enkelt bytte mobilabonnement ved å kontakte den nye mobiloperatøren og gi beskjed om at du ønsker å bytte. De vil hjelpe deg med å få overført ditt nåværende telefonnummer og informasjon fra din nåværende operatør.
Mobilabonnement kan variere i pris avhengig av data- og talebehovet ditt, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes. Priser kan også variere mellom mobiloperatører. Generelt sett kan mobilabonnementer koste alt fra 50 til 900 kroner per måned.