Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

Telia er en ledende leverandør av telekommunikasjon og teknologitjenester i Norge og resten av verden. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen mobil, fastnett, TV og bredbånd, og er kjent for å være innovative og tilpasningsdyktige til stadig skiftende teknologitrender og kundebehov. I dette innlegget vil vi se nærmere på Telias tilbud og produkter, og hva som skiller dem fra andre tilbydere i markedet. Enten du er på jakt etter en ny mobiltelefon eller ønsker å bytte til en mer pålitelig internettleverandør, vil du få innsikt i hva Telia har å tilby, og hvordan du kan dra nytte av deres tjenester.

Aktuelle kampanjer og tilbud fra Telia

Telia har lansert en kampanje som heter Pakketilbud, hvor kunder kan få ekstra gode priser på populære produkter når de bestiller sammen med et av deres mobilabonnement. Kampanjen inkluderer et utvalg av produkter som Apple AirPods, Apple TV, Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple Homepod mini, og flere andre.

For eksempel, når du oppretter et nytt abonnement med en 12 måneders bindingstid, kan du få Apple AirPods 2nd gen eller Apple TV 4K (2021) til en totalpris på 4789 kroner inkludert Telia X Ung i 12 måneder. Tilbudene gjelder kun for bestilling av enkeltabonnement, og kan ikke kombineres med mobiltelefon eller andre tilbud.

Så du kan få et sett med Apple AirPods 2nd gen. for bare 1 krone og spar dermed hele 1689 kroner! Eller velg en Apple TV 4K (2021) verdt 1790 kroner og betal fortsatt kun 4789 kroner for 12-måneders mobilabonnement og 1 krone for Apple TV.

Kampanjen er rettet mot kunder som ønsker å kjøpe populære produkter sammen med et mobilabonnement og spare penger på samme tid. Telia har også inkludert nyere produkter i kampanjen, som Apple AirPods Pro 2nd gen og Google Pixel Buds Pro, som har førsteklasses aktiv støyreduksjon for en omsluttende lydopplevelse.

Telia mobilabonnement

Telia tilbyr ulike mobilabonnementer for å møte ulike behov. Kundene kan velge mellom ubegrenset data eller en fast mengde data hver måned, samt fri bruk av samtaler og meldinger. For de som foretrekker ubegrenset data, kan de surfe og streame fritt for en fast månedspris. Kundene som foretrekker en fast mengde data kan velge mellom ulike datapakker og kun betale for den dataen de trenger.

Foreldre med barn under 16 år kan være trygge da de har full kontroll over barnas mobilbruk, og det er ingen kostnader utover månedsavgiften. For kunder som ikke ønsker å gjennomgå en kredittsjekk, tilbyr Telia også forhåndsbetalte SIM-kort som kan betales på forhånd med et kredittkort eller Vipps.

Eksisterende kunder kan endre eller legge til abonnementer, se regninger eller bestille ekstra SIM-kort gjennom sin Min Side-konto. Telia tilbyr også et spesielt abonnement kalt Telia X Ung for kunder under 29 år, med ubegrenset data for bare 399 kroner per måned.

Familier kan dra nytte av Telias familie mobilabonnementer, der alle får samme mengde data i sine individuelle abonnementer, og hvert ekstra abonnement gir rabatt på månedsprisen. Kundene kan også få en spesiell pris på populære produkter som AirPods, Apple TV 4K og Harman Kardon-høyttalere når de bestiller dem med en 12-måneders kontrakt.

Kundene kan spare opptil 838 kroner per år ved å velge årsrabatt og få 10% avslag på prisen på abonnementet. Kunden kan bytte til et abonnement med mer data eller oppgradere til ubegrenset data i løpet av kontraktsperioden, og etter kontraktsperioden vil abonnementet fortsette med standardprisen med mindre kunden velger å inngå en ny årsrabatt.

Alle abonnementer inkluderer Nettslett, som gir råd om hvordan man kan unngå spredning av personlig informasjon på internett. Nettslett tilbyr også hjelp til å fjerne uønsket eller krenkende innhold fra internett og å stenge falske profiler opprettet i kundens navn.

Telia gjør det enkelt for kundene å bytte fra sin gamle operatør og beholde sitt telefonnummer eller få et nytt nummer gratis ved bestilling på nett. Kunden kan også prøve Telia i to måneder og få pengene tilbake hvis de ikke er fornøyd.

Telia mobilt bredbånd

Telia mobilt bredbånd er en moderne og praktisk løsning for de som ønsker stabilt og raskt internett uten å måtte grave kabler ned i bakken. Med Trådløst bredbånd fra Telia kan du få tilgang til internett via mobilnettet, uansett om du er hjemme eller på hytta. Telia bygger stadig ut 5G-nettet, og tilbyr dermed lynrask 5G-fart til kundene sine.

Enkel montering er en av Telias fordeler med deres Trådløst bredbånd. Du kan enkelt montere antennen selv eller bestille montør til å gjøre jobben for deg. Telia har også en rekke pakketilbud som inkluderer både bredbånd og TV, med rabatterte priser og inkluderte strømmetjenester som HBO Max og Netflix.

Telia er kjent for å ha et stabilt og sterkt nett, perfekt for både jobb, strømming og gaming. Med Smart WiFi får du en enda bedre opplevelse, med innebygd mesh som sikrer god dekning og enkel tilkobling.

Telia er også i ferd med å bygge ut landsdekkende 5G-nett, og vil være først ute med dette i 2023. Kundene deres får en 5G-klar antenne uten ekstra kostnad, slik at de enkelt kan oppgradere når 5G blir tilgjengelig på deres adresse.