Utvalgte abonnementer med fri data

Nedenfor finner du redaksjonens utvalgte mobilabonnement som inkluderer gratis og ubegrenset databruk. Tilbudene innhentes direkte fra mobilselskapene.

 • Kampanjer, konkurranser og tilbud fra Talkmore

  Talkmore

  Talkmore tilbyr nye kunder en datapakke på 10GB i velkomstgave, som kan benyttes når annen inkludert data i abonnementet er brukt opp. Tilbudet varer i 12 måneder fra aktiv kundeoppstart og gjelder kun for kunder som ikke har vært Talkmore-kunde de siste 3 månedene og som overfører sitt telefonnummer fra en annen operatør.

  Pris fra kr. 159,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra OneCall

  OneCall

  OneCall FolkePakka kan være et smart valg fordi du kan velge datapakken som passer for deg, uansett databruk. Du kan enkelt justere datapakken din underveis hvis behovet skulle endre seg. FolkePakka tilbyr også fri tale og SMS i hele Norge, til Norden og i EU/EØS, samt rå fart og god dekning. Det er ingen bindingstid, og BankID og NettSlett er inkludert.

  Priser fra kr. 129,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

  Telia

  Telia kan være et bra valg av mobilabonnement fordi de tilbyr gode pakketilbud på tilbehør når du tegner abonnement med en avtaletid på 12 måneder. Du kan få opptil 1689 kr rabatt på tilbehør som AirPods (2. gen) til kun 1 krone. Dette kan være en fin måte å få tak i kvalitets-tilbehør til en redusert pris samtidig som du skaffer deg et mobilabonnement.

  Pris fra kr. 399,-

Sammenlign priser på abonnementer

Her finner du en liste over mobilselskaper og noen av deres abonnementer. Du kan bruke sammenligningstjenesten for å finne det billigste eller mest populære abonnementet. Du kan også filtrere og sortere basert på dine behov.

Få tilbud på mobilabonnement med ubegrenset data

Gratis og uforpliktende

Tjenestetorget er en nettbasert tjeneste som kobler forbrukere og leverandører sammen. Hvis du er på jakt etter et mobilabonnement med ubegrenset data, kan du bruke Tjenestetorget til å finne gode tilbud fra ulike leverandører.

For å bruke tjenesten, kan du gå til Tjenestetorget sin nettside og søke etter mobilabonnement med ubegrenset data. Deretter vil du bli bedt om å oppgi noen opplysninger om deg selv og hva du ønsker av mobilabonnementet. Dette inkluderer vanligvis informasjon som antall ringeminutter, SMS-er og data som du ønsker å ha tilgang til.

Basert på dine opplysninger vil Tjenestetorget presentere deg for ulike tilbud fra ulike mobiloperatører. Du vil kunne se informasjon om priser, datamengder og andre fordeler som inkluderes i abonnementet. På den måten kan du enkelt sammenligne tilbudene og velge det som passer best for deg.

HVORFOR VELGE MOBILIUS?

Selv om vi selv mener vi er best, er det alltid fornuftig å undersøke hver plattform. Her kan du finne rask informasjon om hva vi er, står for og ønsker å skape.

 • Norske mobilselskaper

 • Billigste priser

 • Beste utvalg

Ønsker du å lese mer om Mobilius og merket, kan du finne ut hvem som står bak denne populære plattformen på nettsiden vår.

FAQs.

Et mobilabonnement er en tjeneste som tilbys av en mobiloperatør som gir deg tilgang til mobiltelefon-nettverket deres. Mobilabonnementet gir deg vanligvis tilgang til tale, SMS og data, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes i abonnementet, som for eksempel gratis bruk av sosiale medier eller musikkstrømmetjenester. Mobilabonnementer kan tilpasses etter brukerens behov og vanligvis faktureres månedlig. Når du har et mobilabonnement, vil mobiloperatøren fakturere deg for bruk av tjenestene i henhold til abonnementet ditt, enten du bruker mobiltelefonen til å ringe, sende meldinger eller bruke data.

Vi anbefaler OneCall FolkePakka som det beste mobilabonnementet. Den gir deg god valuta for pengene med fri bruk av data og fri tale, og kan tilpasses ditt forbruk.

Du kan enkelt bytte mobilabonnement ved å kontakte den nye mobiloperatøren og gi beskjed om at du ønsker å bytte. De vil hjelpe deg med å få overført ditt nåværende telefonnummer og informasjon fra din nåværende operatør.
Mobilabonnement kan variere i pris avhengig av data- og talebehovet ditt, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes. Priser kan også variere mellom mobiloperatører. Generelt sett kan mobilabonnementer koste alt fra 50 til 900 kroner per måned.

I gamle dager hadde man blott x-antall SMS’er, MMS’er og minutter man kunne ringe for, i dag er verdenen en helt annen. I dag tilbyr de fleste mobilselskapene fri SMS, MMS og tale i abonnementene deres, men dataen er enda ikke ubegrenset som standard.

Hvorfor det er slik, er ganske enkelt, ikke alle trenger så mye data og det gir samtidig mobilselskapene en mulighet for å tilby flere abonnementer og krige om kundene, hvilket gjør at vi alle kan få billigere mobilabonnementene, da de alle ønsker oss som kunde.

Hos Mobilius elsker vi mobilabonnement og vi har derfor utarbeidet denne artikkelen for deg som både er en prissammenligningsguide og en informasjonssamling for deg som er på jakt etter de billigste og beste mobilabonnementene i Norge som inkludere ubegrenset bruk av data.

Finn de billigste mobilabonnementene med fri data

Det er mange forskjellige måter å finne de billigste mobilabonnementene på, den enkleste, raskeste og beste (om vi må si det) er, ved å bruke en tilbudstjeneste som Tjenestetorget.

På Tjenestetorget kan du ikke velge fri data, men du velger inntil 100 GB, som tilsvarer grensen som alle mobilselskaper har på sin ubegrensede datapakke før de reduserer hastigheten på din mobile internettforbindelse. 100 GB data er også langt mer enn nok data for de fleste, også de som søker ubegrenset.

De beste mobilabonnementer med fri data

Sammenligner man de ulike selskapene i Norge som tilbyr mobilabonnement med ubegrenset data er det lett å se hvilket som er det beste og det er Talkmore.

Hos Talkmore får du en rimelig hastighet, ubegrenset data opptil 100 GB heretter settes hastigheten ned til 3 Mbit/s (som alle andre selskaper) og du får selvfølgelig fri SMS, MMS, tale og fri bruk i EU og EØS.

Les mere om abonnementene på Talkmore.no

Er du tidligere Talkmore kunde og ønsker et annet mobilabonnement som også inkludere ubegrenset data, da anbefaler vi OneCall som også et én av de mobilselskapene i Norge som tilbyr mobilabonnement uten kredittsjekk og har et bredt utvalg av abonnementer for hele familien.

Topp 3 beste abonnementer med fri data

 • Talkmore (beste løsning)
 • OneCall (beste prisen)
 • Telia (beste hastighet)

3 tips til valg av abonnement

Har du, som mange andre, problemer med å finne riktig mobilselskap og abonnement? Da er du absolutt ikke alene. Hos oss er du imidlertid i trygge hender og du får her 3 nyttige tips for abonnementer med ubegrenset data.

1. Sjekk prisen

Selv om noen hundre kroner i måneden ikke høres så mye ut, blir det faktisk flere tusen kroner i året, her snakker vi selvsagt om mobilabonnement. Finner du et mobilabonnement til 400 kroner i måneden, fremfor 500 kroner i måneden, sparer du faktisk 1200 kroner i året på mobilregningen.

Derfor anbefaler vi at du sjekker prisene og sammenligner de ulike mobilselskapenes tilbud på abonnement med fri data og velger det billigste, men også det beste for deg og dine behov.

2. Sjekk hastigheten

Mobilabonnementer med fri data kommer i mange ulike størrelser, priser og former. Hvis du er opptatt av hastigheten på mobil, så se etter abonnementer som tilbyr høyhastighet eller 5G. På 5G-nettet kan du få opptil 1000 Mbit/s internettforbindelse, dersom abonnementet ditt tillater det må du selvfølgelig også ha en mobiltelefon som har integrert 5G.

Det skal dog sies, at de fleste mobilselskaper- og abonnementer med ubegrenset data tilbyr en internethastighet på mellom 15-20 Mbit/s, så med mindre du absolutt må ha den raskeste forbindelsen, da spiller det ikke noen rolle hvilket selskap du velger.

De fleste mobilselskapene som tilbyr abonnementer med fri data har dog også en begrensning på mengden av data du kan bruke, i den forstand at de nedsetter hastigheten så lenge du bruker mer enn x-antall GB med data. De fleste selskapene har en bruksgrense på 100GB hvoretter hastigheten på Internett reduseres til 3 Mbit/s.

3. Sjekk det med liten skrift

Som alle avtaler, hva enn det er forsikring eller mobilabonnement som i dette tilfllet, da står det alltid mye med smått og innafor abonnementer med ubegrenset data er også dette aktuelt.

Vi har gjort arbeidet for det

Det er alltid lurt å sjekke det med liten skrift, men velger du et av de abonnementene vi anbefaler, da er du ganske godt dekket inn. Vi anbefaler kun mobilselskaper og abonnementer som vi selv kan stå innafor eller har benyttet oss av.

Det som de fleste abonnementer har stående med liten skrift er, at etter du har brukt 100 GB data, vil hastigheten senkes og de alle senker denne fra det de tilbyr til 3 Mbit/s.

Hvilke mobilselskaper tilbyr mobilabonnement med fri data?

Ønsket og etterspørselen etter mobilabonnement med ubegrenset data har nærmest eksplodert ettersom de mange strømmetjenestene har blitt tilgjengelige og mobilvennlige, dermed bruker vi alle mer data på telefonen.

Som med alt som etterspørres følger selvsagt selskapene med og i dette tilfellet er det mobilselskapene og tilbudet av abonnementer med fri data. Det betyr at de aller fleste mobilselskaper tilbyr mobilabonnement som inkluderer fri bruk av data.

Mobilselskaper som tilbyr fri data

 • Talkmore
 • Onecall
 • PlussMobil
 • Telia
 • Chilimobil
 • Happybytes
 • ICE

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge?

Du må velge et mobilselskap og abonnement som du føler deg komfortabel med og som har ønsket dekning gjennom en teleoperatør som har antenner i ditt område, i tillegg må du velge et mobilabonnement som dekker dine forutsetninger og behov du måtte ha.

Raskeste internetthastighet

Telia er mobilselskapet som tilbyr abonnement med fri data med den raskeste internettforbindelsen. Her kan du få opptil 1000 Mbit/s ubegrenset data for 699 NOK / måned.

Billigste abonnement

Hvis du vil ha ubegrenset data men ikke har noen preferanser for hastigheten du får, så lenge det er raskt nok, så er valget ganske enkelt og det er OneCall.

Hos OneCall kan du få fri data og alt annet du trenger for kun 479 NOK / måned.

Sammenligning av priser på mobilabonnement med fri data

Nedenfor kan du lese mer om mobilselskapene og deres priser på abonnementer som inkluderer ubegrenset data.

Mobilselskap Pris
Talkmore 499 kr./md.
Onecall 479 kr./md.
ICE 449 kr./md.*
Telia 499 kr./md.

*Hos ICE kan du spare 50 kroner / måned ved å betale mobilabonnementet ditt årlig og dermed få en mobil med ubegrenset data til kun 449 kroner / måned. Betaler du månedlig er prisen 499,- kroner/mnd.

Hastigheten du får

Et mobilabonnement med ubegrenset data er ikke likt for alle. Noen tilbyr 4G og andre 5G, i tillegg til dette er hastigheten også forskjellig fra selskap til selskap, les her hvilken hastighet du får hos de ulike mobilselskapene.

Mobilselskap Hastighet
Talkmore 15 Mbit/s
Onecall 20 Mbit/s
ICE 25 Mbit/s
Telia 200 Mbit/s