De beste mobilspill for barn og voksne

Utforsk vår omfattende guide til de beste mobilspillene for både barn og voksne! Oppdag de topp 10 spillene som vil ta underholdningen til nye høyder. Alle spillene er tilgjengelige for både iOS- og Android-telefoner og kan enkelt lastes ned fra henholdsvis App Store og Google Play.

Finn ut hvordan du kan glede deg over fantastiske spillopplevelser uten å tømme lommeboken med våre anbefalte gratis mobilspill. Ta en titt på spesialdesignede mobilspill som vil fenge og underholde barn i alle aldre. Og ikke glem å sjekke ut vårt utvalg av spennende og engasjerende mobilspill som er skreddersydd for voksne. La mobilen bli portalen til en verden av ubegrenset moro og spenning!

Topp 10 beste spill for mobil

Vår nøye utvalgte liste inneholder en bred variasjon av sjangre, fra actionfylte eventyr og strategispill til avslappende puslespill og utfordrende racingspill. Uansett hva du foretrekker, vil du finne noe som passer for deg blant våre topp anbefalinger.

 1. Lifting Hero: Gjør deg klar til å utføre imponerende løft og bli den ultimate styrkemesteren i dette morsomme og fengslende spillet.
 2. Meme Challenge: Dank Memes: Test din meme-kunnskap i dette underholdende kortspillet, hvor du må matche de morsomste og mest populære memeene.
 3. Reload Rush: Bli med på et hektisk actioneventyr, hvor du må skyte, hoppe og overleve i en verden full av farer og fiender.
 4. Get Color – Water Sort Puzzle: Utforsk en avslappende og utfordrende hjernegymnastikkopplevelse, hvor du må sortere vannstrømmer etter farger for å oppnå harmoni.
 5. Twisted Tangle: Test dine logiske ferdigheter med dette intrikate hjernegymnastikkspillet, hvor du må løse tangle-puslespill ved å vri og vende på linjer.
 6. Block Blast Adventure Master: Ta på deg rollen som en blokk-ekspert og løs spennende oppgaver ved å sprenge fargerike blokker i dette gøyale hjernegymnastikkspillet.
 7. Car Parking: Traffic Jam 3D: Utforsk utfordrende kjøreferdigheter mens du navigerer gjennom trafikken og prøver å parkere bilen din på riktig sted i dette realistiske 3D-spillet.
 8. Roblox: Bli med i den kreative og dynamiske verdenen til Roblox, hvor du kan bygge, leke og utforske.
 9. FIFA-fotball: Ta kontroll over dine favorittlag og spill den mest realistiske fotballsimulatoren på mobil, med imponerende grafikk og autentisk gameplay.
 10. Save the Doge: Bruk dine hjernegymnastikk-ferdigheter for å hjelpe den søte hunden å unnslippe farlige situasjoner i dette spennende og utfordrende spillet.

Gratis spill for mobil

Enten du er en iOS- eller Android-bruker, er det enkelt og praktisk å finne en omfattende liste over gratis mobilspill på App Store og Google Play. Disse plattformene tilbyr et bredt utvalg av mobilspill som er tilgjengelig for nedlasting med et par enkle trykk. Det beste av alt er at spillene er kategorisert etter vurdering, popularitet og sjanger, slik at du enkelt kan finne spill som passer dine preferanser.

Enten du er ute etter actionfylte eventyr, strategiske puslespill, avslappende hjernegymnastikk eller andre sjangre, kan du enkelt finne det du leter etter ved å utforske de forskjellige kategoriene og sjangerne som tilbys. Ved å sjekke vurderingene og populariteten til spillene, kan du få innsikt i hva andre spillere synes om dem, og ta informerte valg basert på deres erfaringer.

App Store og Google Play gir deg også muligheten til å lese anmeldelser og se skjermbilder og videoer av spillene før du laster dem ned. Dette hjelper deg med å få en bedre forståelse av spillene og bestemme om de passer dine interesser og spillestil.

Uansett om du er en casual gamer eller en dedikert spiller, gjør tilgjengeligheten av gratis mobilspill på App Store og Google Play det enkelt for deg å oppdage nye og spennende spill som passer din smak. Utforsk de omfattende listene, les anmeldelser, sjekk vurderinger og nyt en verden av underholdning rett på din mobile enhet.

Barnespill for mobil

Vårt utvalg av mobilspill for barn byr på fargerike eventyr, kreative utfordringer og læring gjennom lek. Uansett om de elsker puslespill, plattformspill eller interaktive historier, vil barna dine finne glede og underholdning i disse spillene.

 • Toca Life World: Utforsk en digital verden fylt med morsomme aktiviteter, figurer og kreativitet i dette populære barnespillet.
 • LEGO Tower: Bygg og administrer din egen LEGO-tårn i dette fargerike og engasjerende spillet som er perfekt for unge LEGO-entusiaster.
 • Angry Birds 2: Bli med på fuglenes hevn i denne klassiske oppfølgeren, med nye nivåer, utfordringer og kule fugler å slenge mot griske griser.
 • Subway Surfers: Hopp, løp og sving deg gjennom travle gater og togspor i dette endeløse løpespillet, med fargerik grafikk og spennende hindringer.
 • Fruit Ninja: Vis dine kuttferdigheter i dette morsomme og avhengighetsskapende spillet, hvor du må dele frukt i luften og unngå bomber.
 • Sago Mini World: Dykk ned i en verden av interaktiv lek med Sago Mini-figurer, og utforsk en rekke morsomme aktiviteter og oppdrag.
 • Dr. Panda Restaurant-serien: Bli en dyktig kokk og lag deilige retter i denne populære spillserien, som inkluderer restauranter, matlaging og kreativitet.
 • Peppa Pig: Paintbox: Utforsk kreativiteten din med Peppa Pig og vennene hennes ved å male og dekorere bilder i dette fargerike spill.
 • Toca Kitchen 2: Lag dine egne kulinariske mesterverk ved å utforske ulike ingredienser og matlagingsteknikker i dette morsomme barnespillet.
 • LEGO DUPLO World: Bygg, lek og lær med DUPLO-klosser i dette pedagogiske spillet som er perfekt for små barn, med enkel interaksjon og oppdrag.

Mobilspill for voksne

Vår liste inneholder et bredt utvalg av underholdende spill som vil utfordre og glede deg. Fra actionfylte eventyr til strategiske utfordringer og avslappende puslespill, vil du finne noe som passer din smak. Utforsk de beste mobilspillene for voksne på markedet, og for de som er interessert, kan du også utforske spennende muligheter innen mobil casino på Norsk iGaming hvor du kan spille spilleautomater for penger eller for moro skyld.

 • Among Us: Spill dette spennende flerspiller-spillet hvor du må avsløre bedrageren blant mannskapet før det er for sent. Spill på iOS eller Android.
 • Candy Crush Saga: Nyt dette avhengighetsskapende puslespillet hvor du matcher fargerike godterier for å score poeng og nå nye nivåer.
 • Clash Royale: Bygg ditt eget dekk av mektige tropper og utfordre spillere fra hele verden i sanntidskamper i dette strategiske kampspillet.
 • PUBG Mobile: Dykk ned i den populære Battle Royale-opplevelsen, hvor du kjemper mot andre spillere for å være den siste personen som står igjen.
 • Pokémon GO: Gå ut i den virkelige verden og fang Pokémon, kjemp mot trenere og utforsk ikoniske steder i dette AR-baserte eventyrspillet.
 • Hearthstone: Spill dette digitale samlekortspillet hvor du bygger ditt eget kortstokk og kjemper mot andre spillere i taktiske strategiske kamper.
 • Minecraft: Utforsk en åpen verden av bygging og eventyr i dette kritikerroste sandkassespillet hvor dine kreative muligheter er uendelige.
 • Stardew Valley: Stikk av fra byens stress og overta en nedlagt gård i dette avslappende og sjarmerende rollespillet om gårdsdrift og fellesskap.
 • Words With Friends 2: Utvid ordforrådet ditt og spill et morsomt ordspill mot venner eller tilfeldige motstandere i dette sosiale og utfordrende spillet.
 • The Room-serien: Løs komplekse gåter og utforsk intrikate rom i denne prisbelønte puslespillserien med en fengslende atmosfære.