Personvernerklæring for Mobilius.no

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Fonvig Group samler inn og bruker personopplysninger som vi mottar fra deg når du besøker nettsiden Mobilius.no. Ved å bruke nettsiden vår, samtykker du til vår innsamling og bruk av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.

 1. Behandlingsansvarlig Fonvig Group er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og behandles gjennom nettsiden Mobilius.no.
 2. Innhold og formål med behandling av personopplysninger Vi samler inn personopplysninger for å kunne tilby våre tjenester på nettsiden Mobilius.no. Personopplysninger vi samler inn kan inkludere:
 • Navn, e-postadresse, telefonnummer, og adresse
 • Informasjon om dine interesser og preferanser

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

 • For å kunne behandle dine bestillinger og levere våre tjenester til deg
 • For å kunne kontakte deg i forbindelse med bestillinger eller spørsmål du måtte ha
 • For å kunne sende deg markedsføringsmateriale og informasjon om våre tjenester (dersom du har samtykket til dette)
 1. Hvordan vi samler inn personopplysninger Vi samler inn personopplysninger når du besøker nettsiden vår, gjennom våre skjemaer og ved hjelp av informasjonskapsler.
 2. Informasjonskapsler Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår for å forbedre din brukeropplevelse og samle inn informasjon om hvordan nettsiden vår blir brukt. Les vår egen cookie policy for mer informasjon.
 3. Deling av personopplysninger Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å utføre våre tjenester eller hvis vi er pålagt å gjøre det av loven.
 4. Overføring av personopplysninger utenfor EU/EØS Vi overfører ikke personopplysningene dine til land utenfor EU/EØS.
 5. Dine rettigheter Du har rett til å be om tilgang til og korrigering eller sletting av dine personopplysninger. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til å motta markedsføringsmateriale og informasjon om våre tjenester når som helst.
 6. Endringer i personvernerklæringen Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen, og oppdateringer vil bli publisert på nettsiden vår.
 7. Kontaktopplysninger Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til Steffen Fonvig på e-postadressen Steffen@fonviggroup.com eller ved å sende en skriftlig henvendelse til Fonvig Group, Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha angående personvernerklæringen eller behandlingen av personopplysningene dine så raskt som mulig.
 8. Lagring av personopplysninger Vi lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle de formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre det kreves en lengre lagringstid av loven.
 9. Endringer i personvernerklæringen Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke nettsiden vår for eventuelle oppdateringer. Vi vil informere deg om eventuelle vesentlige endringer i personvernerklæringen.