Kampanjer, tilbud og produkter fra OneCall

OneCall er en mobiloperatør i Norge som tilbyr mobilabonnement og telefoner til kundene sine. De har vunnet flere priser for kundetilfredshet og kundeservice de siste årene, og er nå rangert som Norges mest fornøyde mobilkunder for femte år på rad. OneCall tilbyr forskjellige mobilabonnementer tilpasset forskjellige behov, inkludert fri tale og SMS, datamengder fra 1GB til ubegrenset og forskjellige hastigheter avhengig av behov. De tilbyr også telefoner til gode priser for kundene sine. OneCall har også en vervekampanje der kunder kan få gratismåneder på sitt mobilabonnement ved å verve venner og bekjente. OneCall har et sterkt fokus på å gi kundene den beste kundeopplevelsen og det beste mobilabonnementet, og har vist at de er en pålitelig mobiloperatør i Norge.

Kampanjer og tilbud fra OneCall

OneCall har lansert en kampanje kalt “PrøveKjøp” som gir deg muligheten til å teste ut mobilabonnementet deres uten å binde deg til noen avtale. Med PrøveKjøp kan du teste ut OneCall sitt mobilabonnement i to måneder, og kun betale 99 kroner per måned. I denne perioden kan du bruke så mye mobildata som du vil, og du vil få fri tale og SMS i hele Norge, til Norden og i EU/EØS.

Hos OneCall får du også dekningsgaranti, og de lover rå fart og dekning i 99% av Norge. Det er ingen bindingstid, og det er ingen skjulte kostnader eller liten skrift å bekymre seg for. I tillegg får du BankID og NettSlett inkludert i abonnementet ditt uten ekstra kostnad.

Etter prøveperioden vil OneCall anbefale et abonnement som passer best for ditt forbruk, men du bestemmer selv hva du ønsker å ha. PrøveKjøp kan kun testes én gang per kunde.

For deg som trenger mobilabonnement og ønsker å teste ut hva OneCall har å tilby, gir PrøveKjøp en enkel og billig måte å teste ut mobilabonnementet deres.

Mobilt bredbånd fra OneCall

OneCall tilbyr mobilt bredbånd som er en trådløs internettforbindelse du kan koble deg til hvor som helst i Norge. Du trenger kun en mini-router som du kan kjøpe i nettbutikken deres. Med mobilt bredbånd fra OneCall kan du surfe med lynrask hastighet på hytta eller andre steder, og du kan velge mellom tre forskjellige datamengder: 10 GB, 20 GB og 50 GB.

OneCall sørger for god hastighet på mobildata i Norges mest moderne mobilnett, og bygger ut 4G-nettet sitt for å tilby maksimal datahastighet til alle kunder. Med 4G-dekning de fleste steder i landet, kan du forvente bedre fart på internettforbindelsen din. Du kan ikke bruke mobilt bredbåndet i EU, og hvis du trenger en ruter med SIM-kortleser, kan du kjøpe en i nettbutikken deres.

OneCall tilbyr også tilleggstjenester som ekstra mobildata, og du kan kontakte kundeservice hvis du trenger hjelp med å bestille eller har spørsmål om mobilabonnementet ditt. Du kan ikke endre mobilt bredbånd til andre produkter, og TaMedData tilbys ikke for Mobilt Bredbånd eller kontant. Med mobilt bredbånd fra OneCall kan du surfe med høy hastighet og god dekning, uten bindingstid og med enkel bestilling.

Hvorfor velge OneCall?