I dagens digitale verden er mobiltelefonen en uunnværlig del av hverdagen vår. Det finnes en mengde forskjellige mobilselskaper å velge mellom, og det kan være vanskelig å finne det rette abonnementet som passer for deg. PlussMobil er et mobilabonnement som tilbyr trygg og billig mobilbruk, uten bindingstid og med data rollover. Selskapet benytter seg av Telenors nettverk, noe som betyr at du vil ha full dekning uansett hvor du befinner deg i landet. Men PlussMobil tilbyr mer enn bare rimelige ringepriser og mobildata. Som en del av abonnementet får du tilgang til en rekke digitale magasiner og redaksjonelt innhold fra kjente merkevarer, som Dagbladet Pluss og KK Pluss. PlussMobil har også en rekke ulike pakker med forskjellig mengde data inkludert, slik at du kan velge et abonnement som passer perfekt til dine behov. Som partner av PlussMobil kan du nyte av konkurransedyktig provisjon, og selskapet vil også gi økte provisjoner i kampanjeperioder. Så hvis du er på jakt etter et trygt og rimelig mobilabonnement med en rekke fordeler, kan PlussMobil være det perfekte valget for deg.

Aktuelle kampanjer og tilbud fra PlussMobil

Prøv et abonnement hos PlussMobil gratis i to måneder og få månedsavgiften spandert! Med Telenor 4G/5G-dekning, gratis BankID og fri tale, SMS og MMS, kan du være trygg på å ha alt du trenger. Bruk i EU er inkludert og det er ingen bindingstid, så du kan enkelt bytte tilbake hvis du ikke er fornøyd. Med data rollover kan du ta med ubrukt data videre til neste måned. Velg mellom forskjellige abonnementer med ulik datamengde.

PlussMobil mobilabonnement

PlussMobil tilbyr mobilabonnement til lave priser som er tilpasset ditt behov. Som en del av Telenors nettverk får du god dekning og rask mobildata. Kundeservice er også en viktig del av deres tilbud og de streber etter å gi god og rask service til kundene. Flere av deres abonnement er kåret til “Best i test” hos bytt.no og fornye.no.

PlussMobil har også mulighet for eSIM, som er et innebygd SIM-kort i nye mobiltelefoner, klokker og annet utstyr. Dette betyr at du slipper å bruke et fysisk SIM-kort. For nå må du først bestille abonnement med fysisk SIM-kort, før du kan bytte til eSIM på Min Side eller i PlussMobil-appen. Tvilling-eSIM er også tilgjengelig for klokker, men for øyeblikket støtter de ikke eSIM til Apple Watch.

Hvis du trenger Data-SIM eller Tvilling-SIM kan du bestille det på MinSide eller i PlussMobil-appen etter du har bestilt abonnementet ditt. Prisen er 29,-/mnd og 99,- i etablering per SIM-kort. Du kan ha inntil 5 DataSIM og 3 Tvilling-SIM på samme nummer. Du velger selv om du ønsker å bruke fysisk SIM-kort eller eSIM.

Samlet sett tilbyr PlussMobil et trygt og rimelig mobilabonnement som er tilpasset dine behov, med god kundeservice og mulighet for eSIM.