Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

Telia er en ledende leverandør av telekommunikasjon og teknologitjenester i Norge og resten av verden. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen mobil, fastnett, TV og bredbånd, og er kjent for å være innovative og tilpasningsdyktige til stadig skiftende teknologitrender og kundebehov. I dette innlegget vil vi se nærmere på Telias tilbud og produkter, og hva som skiller dem fra andre tilbydere i markedet. Enten du er på jakt etter en ny mobiltelefon eller ønsker å bytte til en mer pålitelig internettleverandør, vil du få innsikt i hva Telia har å tilby, og hvordan du kan dra nytte av deres tjenester.

Aktuelle kampanjer og tilbud fra Telia

Telia er kjent for å tilby svært gode tilbud og har ofte mange gode aktuelle kampanjer på både mobiltelefoner, abonnementer og mobilt bredbånd. Hos Mobilius holder vi jevnlig øye med de nyeste tilbudene fra Telia og har samlet dem nedenfor, slik at du raskt og enkelt kan finne de beste kampanjene og tilbudene fra Telia.

  • Kjøp en ny Google Pixel 8 Pro, fra og med 4. oktober 2023 og til og med 16. oktober 2023, så spanderer vi en Pixel Watch 2 (wifi) med verdi 4590 kr.

 

Telia mobilabonnement

Telia tilbyr ulike mobilabonnementer for å møte ulike behov. Kundene kan velge mellom ubegrenset data eller en fast mengde data hver måned, samt fri bruk av samtaler og meldinger. For de som foretrekker ubegrenset data, kan de surfe og streame fritt for en fast månedspris. Kundene som foretrekker en fast mengde data kan velge mellom ulike datapakker og kun betale for den dataen de trenger.

Foreldre med barn under 16 år kan være trygge da de har full kontroll over barnas mobilbruk, og det er ingen kostnader utover månedsavgiften. For kunder som ikke ønsker å gjennomgå en kredittsjekk, tilbyr Telia også forhåndsbetalte SIM-kort som kan betales på forhånd med et kredittkort eller Vipps.

Eksisterende kunder kan endre eller legge til abonnementer, se regninger eller bestille ekstra SIM-kort gjennom sin Min Side-konto. Telia tilbyr også et spesielt abonnement kalt Telia X Ung for kunder under 29 år, med ubegrenset data for bare 399 kroner per måned.

Familier kan dra nytte av Telias familie mobilabonnementer, der alle får samme mengde data i sine individuelle abonnementer, og hvert ekstra abonnement gir rabatt på månedsprisen. Kundene kan også få en spesiell pris på populære produkter som AirPods, Apple TV 4K og Harman Kardon-høyttalere når de bestiller dem med en 12-måneders kontrakt.

Kundene kan spare opptil 838 kroner per år ved å velge årsrabatt og få 10% avslag på prisen på abonnementet. Kunden kan bytte til et abonnement med mer data eller oppgradere til ubegrenset data i løpet av kontraktsperioden, og etter kontraktsperioden vil abonnementet fortsette med standardprisen med mindre kunden velger å inngå en ny årsrabatt.

Alle abonnementer inkluderer Nettslett, som gir råd om hvordan man kan unngå spredning av personlig informasjon på internett. Nettslett tilbyr også hjelp til å fjerne uønsket eller krenkende innhold fra internett og å stenge falske profiler opprettet i kundens navn.

Telia gjør det enkelt for kundene å bytte fra sin gamle operatør og beholde sitt telefonnummer eller få et nytt nummer gratis ved bestilling på nett. Kunden kan også prøve Telia i to måneder og få pengene tilbake hvis de ikke er fornøyd.

Telia mobilt bredbånd

Telia mobilt bredbånd er en moderne og praktisk løsning for de som ønsker stabilt og raskt internett uten å måtte grave kabler ned i bakken. Med Trådløst bredbånd fra Telia kan du få tilgang til internett via mobilnettet, uansett om du er hjemme eller på hytta. Telia bygger stadig ut 5G-nettet, og tilbyr dermed lynrask 5G-fart til kundene sine.

Enkel montering er en av Telias fordeler med deres Trådløst bredbånd. Du kan enkelt montere antennen selv eller bestille montør til å gjøre jobben for deg. Telia har også en rekke pakketilbud som inkluderer både bredbånd og TV, med rabatterte priser og inkluderte strømmetjenester som HBO Max og Netflix.

Telia er kjent for å ha et stabilt og sterkt nett, perfekt for både jobb, strømming og gaming. Med Smart WiFi får du en enda bedre opplevelse, med innebygd mesh som sikrer god dekning og enkel tilkobling.

Telia er også i ferd med å bygge ut landsdekkende 5G-nett, og vil være først ute med dette i 2023. Kundene deres får en 5G-klar antenne uten ekstra kostnad, slik at de enkelt kan oppgradere når 5G blir tilgjengelig på deres adresse.