Velg mobilt bredbånd

Utvalgte bredbåndsleverandører

Nedenfor finner du en liste over utvalgte mobilabonnement fra redaksjonen. Dette er blant de beste abonnementstilbudene for mobil akkurat nå.

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra Telia

  Telia

  Telia 5G

  Fri data

  Telia tilbyr bredbånd fra 629 kr/md med ubegrenset data inntil 2000 GB/md. Hastigheten varierer avhengig av adresse, fra 25 til 500 Mbps. Gratis Smart WiFi i 12 mnd og enkel montering. 12 mnd bindingstid. 5G-dekning kreves for 100, 250 eller 500 Mbps.

  Priser fra kr. 629,-

 • Kampanjer, tilbud og produkter fra OneCall

  OneCall

  Telia 5G

  10 - 50 GB

  OneCall tilbyr mobilt bredbånd med trådløst internett overalt i Norge. Velg mellom tre ulike pakker, 10 GB, 20 GB eller 50 GB, uten bindingstid og med NettSlett inkludert. En mini-router kan kjøpes i nettbutikken, og et nytt SIM-kort sendes hjem til deg.

  Priser fra kr. 249,-

 • Kampanjer, konkurranser og tilbud fra Talkmore

  Talkmore

  Telenor 5G

  25 - 50 GB

  Talkmore tilbyr Mobilt Bredbånd med full Telenor-dekning og mulighet til å surfe med inntil 10 enheter samtidig på samme abonnement. Kunden kan også enkelt fryse abonnementet kostnadsfritt når det ikke er i bruk. Talkmore gir også muligheten til å oppgradere eller legge til datapakker ved behov.

  Priser fra 299,-

Sammenlign Priser På Abonnementer

Her finner du en liste over mobilselskaper og noen av deres abonnementer. Du kan bruke sammenligningstjenesten for å finne det billigste eller mest populære abonnementet. Du kan også filtrere og sortere basert på dine behov.

Få tilbud på mobilabonnement

Gratis og uforpliktende

Ønsker du å finne det billigste og beste mobilabonnementet for dine behov, men vil slippe å bruke tid og energi på å lete på egenhånd? Da kan anbudstjenesten Tjenestetorget være løsningen for deg. Ved å samle tilbud fra flere mobiloperatører via ett enkelt skjema, kan du sammenligne tilbudene og velge det som passer best for deg.

På den måten kan du spare både tid, energi og penger, samtidig som du får et mobilabonnement som passer perfekt til dine behov. Tjenestetorget lar tilbydere konkurrere om deg som kunde, slik at du kan få det beste tilbudet. Oppgi ønsket mengde data og få tilbud fra ulike leverandører – det er enkelt, raskt og helt uforpliktende. Søk etter billig mobilabonnement med Tjenestetorget i dag!

HVORFOR VELGE MOBILIUS?

Selv om vi selv mener vi er best, er det alltid fornuftig å undersøke hver plattform. Her kan du finne rask informasjon om hva vi er, står for og ønsker å skape.

 • Norske mobilselskaper

 • Billigste priser

 • Beste utvalg

Ønsker du å lese mer om Mobilius og merket, kan du finne ut hvem som står bak denne populære plattformen på nettsiden vår.

FAQs.

Et mobilabonnement er en tjeneste som tilbys av en mobiloperatør som gir deg tilgang til mobiltelefon-nettverket deres. Mobilabonnementet gir deg vanligvis tilgang til tale, SMS og data, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes i abonnementet, som for eksempel gratis bruk av sosiale medier eller musikkstrømmetjenester. Mobilabonnementer kan tilpasses etter brukerens behov og vanligvis faktureres månedlig. Når du har et mobilabonnement, vil mobiloperatøren fakturere deg for bruk av tjenestene i henhold til abonnementet ditt, enten du bruker mobiltelefonen til å ringe, sende meldinger eller bruke data.

Vi anbefaler OneCall FolkePakka som det beste mobilabonnementet. Den gir deg god valuta for pengene med fri bruk av data og fri tale, og kan tilpasses ditt forbruk.

Du kan enkelt bytte mobilabonnement ved å kontakte den nye mobiloperatøren og gi beskjed om at du ønsker å bytte. De vil hjelpe deg med å få overført ditt nåværende telefonnummer og informasjon fra din nåværende operatør.
Mobilabonnement kan variere i pris avhengig av data- og talebehovet ditt, samt eventuelle tilleggstjenester som inkluderes. Priser kan også variere mellom mobiloperatører. Generelt sett kan mobilabonnementer koste alt fra 50 til 900 kroner per måned.

Mobilabonnement med ubegrenset data

Mobilius er eksperter på mobilabonnement og har en hel side dedikert til mobilabonnementer med fri data. Vi gir våre ekspertanbefalinger til de beste abonnementene og beskriver hva du bør vurdere når du velger et mobilabonnement med fri data, som pris, dekning, hastighet og ekstra funksjoner. Vi tror på at vår ekspertise og engasjement gjør oss til den beste ressursen for mobilabonnementer med fri data. Besøk vår nettside i dag for å finne det perfekte mobilabonnementet for deg.

Abonnement med fri data
Mobilabonnement familie

Spar penger på mobilt bredbånd

Ønsker du å finne den billigste og beste mobilt bredbåndleverandøren i Norge for å spare penger på mobilt bredbånd? Da kan Mobilius hjelpe deg!

Mobilt bredbånd har blitt en nødvendighet for mange i dagens digitale verden, men det betyr ikke at du må betale en formue for å få en god tilkobling. Ved å velge den riktige mobilt bredbåndleverandøren kan du spare penger og likevel få god hastighet og pålitelighet.

Som forbruker kan det være vanskelig å navigere i markedet og finne den beste og billigste leverandøren for ditt behov. Det er her Mobilius kommer inn. Vi har samlet inn og vurdert informasjon om alle de beste mobilt bredbåndsleverandørene i Norge for å hjelpe deg med å finne den som passer best for deg.

Vårt mål er å hjelpe deg med å finne ikke bare den billigste, men også den beste mobilt bredbåndleverandøren i Norge. Vi tar hensyn til faktorer som hastighet, dekning, pålitelighet og pris når vi anbefaler en leverandør til deg. Vi er stolte av å kunne tilby uavhengige og objektive anbefalinger som hjelper deg med å velge det beste mobilt bredbåndabonnementet for ditt behov.

Mobilius gir deg også tilgang til de beste tilbudene og kampanjene fra de forskjellige leverandørene, slik at du kan spare enda mer penger. Spar tid og krefter ved å bruke Mobilius som din guide til å finne den beste og billigste mobilt bredbåndleverandøren i Norge.

Mobilt bredbåndsleverandører i Norge

Ønsker du å finne den beste mobilt bredbåndsleverandøren i Norge? Da har du kommet til rett sted! Vi har gjort forskningen for deg og satt sammen en liste over de beste leverandørene av mobilt bredbånd i Norge.

Med mobilt bredbånd kan du surfe på nettet og strømme videoer hvor som helst og når som helst, uten behov for en fast tilkobling. Det gir deg friheten til å jobbe, studere eller underholde deg selv på farten.

Vi har nøye vurdert hver leverandør basert på faktorer som hastighet, dekning, pålitelighet og pris. Du kan være trygg på at alle leverandørene på vår liste tilbyr kvalitetsprodukter og tjenester som vil dekke dine behov.

Våre anbefalte mobilt bredbåndsleverandører i Norge inkluderer Telia, OneCall og Talkmore. Disse selskapene har alle gode dekningsområder og tilbyr konkurransedyktige priser på sine abonnementer.

Abonnement med fri data

En komplett guide til valg av mobilt bredbånd

En komplett guide til valg av mobilt bredbånd er en omfattende veiledning som hjelper deg med å velge det beste mobilt bredbåndet for dine behov. Guiden tar deg gjennom ulike faktorer du bør vurdere, som hastighet, dekning, datamengder, abonnementstyper og tilleggstjenester. Du vil lære hva som er viktig å se etter når du velger en ruter og SIM-kort, og hvordan du kan sammenligne ulike tilbydere og priser. En god guide vil også gi deg tips om hvordan du kan spare penger, og hvordan du kan unngå de vanligste fallgruvene når du velger mobilt bredbånd.

1.

Bestem dine behov

Først og fremst bør du bestemme deg for hva du trenger fra mobilt bredbånd. Hvor mye data trenger du hver måned? Trenger du høye hastigheter for nedlasting av store filer eller streaming av video? Vil du bruke bredbåndet hjemme eller på farten? Dette vil hjelpe deg å begrense alternativene og finne det beste mobilt bredbåndsabonnementet for deg.

2.

Sjekk dekning

Sjekk dekningen der du planlegger å bruke mobilt bredbånd mest. Du kan sjekke dekningen på leverandørens nettside eller på en uavhengig nettside som dekker dette. Velg en leverandør som har god dekning i områdene du vil bruke mobilt bredbånd.

3.

Sammenlign priser og funksjoner

Når du har bestemt deg for hva du trenger, kan du begynne å sammenligne priser og funksjoner fra forskjellige leverandører. Sjekk hva som tilbys i abonnementene, sammenlign priser og vurder hvilken leverandør som gir deg det beste tilbudet for dine behov.

4.

Sjekk hastigheter og databegrensninger

Noen mobilt bredbåndsabonnementer kan ha begrensninger på hastigheter og datamengder. Sørg for å sjekke vilkårene før du signerer en kontrakt. Velg et abonnement som gir deg den hastigheten og data du trenger til en rimelig pris.

5.

Finn ut om du trenger en ruter

Hvis du trenger en ruter for å koble deg til mobilt bredbånd, kan det lønne seg å sjekke om leverandøren tilbyr dette og hva slags ruter som er tilgjengelige. Sjekk også hva som kreves for å sette opp ruteren og om det er inkludert i prisen.